Overlijdensbericht: Wiel Mackus †

Gepubliceerd op 30 oktober 2023 om 14:09

Met diepe droefheid delen wij het overlijdensbericht van Wiel Mackus.

Op 28 oktober heeft hij ons verlaten en met hem verliezen we een van de grondleggers van onze stichting. Wiel heeft zich toegewijd ingezet voor de gemeenschap en heeft een onschatbare bijdrage geleverd aan de activiteiten die sinds 1981 worden georganiseerd op de Britse Begraafplaats in Nederweert.

Wiel was niet alleen een trouwe vriend en medewerker, maar hij kende ook alle oude adoptanten van de Britse begraafplaats. Als kleine jongen kwam hij al op deze begraafplaats. Deze vroege ervaringen vormden het begin van een levenslange inzet voor deze bijzondere plek.

Zijn toewijding, warmte en kennis zullen we missen, maar zijn erfenis zal altijd voortleven in de harten van degenen die hij heeft ontmoet en geholpen. We zullen Wiel nooit vergeten en koesteren de herinneringen aan zijn onvermoeibare inzet voor onze stichting en hen die hier begraven liggen.

Hoewel we nu afscheid nemen, weten we dat we elkaar in de toekomst weer zullen tegenkomen, ergens, op een plek waar herinneringen en vriendschappen eeuwig blijven bestaan.

Namens het bestuur, vrijwilligers en adoptanten.


"t Gieet wi-j 't gieet, 

't keumtj wij 't Keumtj. 

Wiel Mackus 

1-11-1941 | 28-10-2023