Stichting Adoptiegraven Nederweert War Cemetery van start

Gepubliceerd op 26 februari 2020 om 23:02

Na maanden van voorbereidingen zijn wij er trots op te kunnen mededelen dat het nieuwe adoptiegraven register het oude register zal vervangen. Met toestemming van de Commonwealth War Graves Commission is het streven om alle graven in de toekomst te voorzien van een adoptant.
Vernieuwing oude adoptieregister
Nieuw initiatief Dit nieuwe initiatief is een eerbetoon aan hen die de moed hadden om te strijden voor de vrijheid en rechten van hun medemens. De vrijheid en rechten waar onze samenleving heden ten dage soms nonchalant mee om gaat.
Vernieuwing oude adoptieregister Heeft u in het verleden al een of meerdere graven geadopteerd ? Stuur ons dan a.u.b een bericht via adoptiegravennederweert@gmail.com Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.


Wilt u een graf adopteren? Vul dan het inschrijfformulier in op de pagina AANMELDEN op onze website https://adoptiegravennederweert.nl Voor een eenmalig bedrag van 10 euro ontvangt u na toewijzing een certificaat van adoptie.Niek Hendrix/ voorzitter Wiel Mackus/ secretaris-penningmeester Jermain Nicholls/bestuurslid Wiel Mackus/ bestuurslid Marcus Vankan/ bestuurslid


Beschermheer van onze stichting is gedeputeerde bij de Provincie Limburg, dhr H.J.H. (Hubert) Mackus
Beschermvrouwe is Mevr. Julie Wells-Harden
Facebook/ www.facebook.com/stichtingadoptiegravennederweertwarcemetery
Twitter/Stg Adoptiegraven Nederweert/ @SNederweert


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.